K5pestbksrp76dnudl6s

Kako preći na celovitu biljnu ishranu

Nauči kako da s punim poverenjem pređeš na celovitu biljnu ishranu

  Upiši se na kurs

O ovom kursu

Ovaj kurs je WFPB sertifikovan od strane WFPB.ORG

U 2013. godini sam se kao već zdrav sportista odlučio da iz svoje ishrane izbacim meso, jaja i mlečne proizvode i pređem na biljnu ishranu. Vrlo ubrzo nakon toga sam primetio značajne pozitivne promene, shvatio šta zaista znači biti ljudsko biće i više nisam gledao unazad. Od tada sam prešao planine, teoriju sproveo u praksu i zatim napravio ovaj online kurs s ciljem da svo to znanje i iskustvo podelim sa tobom.

Gotovo sve što nas uče o zdravlju, ishrani i ljudskom telu je pogrešno. Na ovom kursu ćeš naučiti kako tvoje telo zaista funkcioniše i kako da s punim poverenjem pređeš na celovitu biljnu ishranu.

Zašto biljnu ishranu? Zato što ona može da ti transformiše zdravlje i život. Više energije, bolji sportski performans, brži oporavak mišića, manje upala, kvalitetnija i češća stolica, poboljšano stanje šećera u krvi, manji holesterol, manji rizik od raka ili bolje rečeno rakića i još mnogo, mnogo toga.

Sve što ti je potrebno je pristup internetu, otvoren um i volja za učenje. A ja sam se pobrinuo za sve ostalo i za to da kurs bude vizuelno privlačan, dinamičan i zanimljiv.

Celovita biljna ishrana, pravilna biljna ishrana i pravilna veganska ishrana su sve termini za jednu istu ishranu koja se što više temelji na celovitim biljkama poput voća, povrća, mahuna, integralnih žitarica, orašastih plodova i zelenog lisnatog povrća i što manje na rafinisanim biljnim proizvodima, a isključuje meso, jaja i mlečne proizvode.

Instruktor kursa


Matija Bilješković
Matija Bilješković
  • Hrani se biljnom ishranom od 2013. godine
  • Redovno drži javna predavanja o biljnoj ishrani
  • Bivši fudbaler (Linkoln koledž, NJCAA 1. divizija)
  • Poseduje Certifikat u Biljnoj ishrani (Univerzitet Kornel, T. Kolin Kembel CSI)

Govorni jezik
engleski

Titlovi
srpski

Sadržaj kursaČesto postavljana pitanja


Kada kurs počinje i završava?
Ovo je online kurs čiji tempo ti u potpunosti kontrolišeš i gde ti odlučuješ kada će da počne i kada će da se završi.
Koliko dugo ću imati pristup kursu?
Imaćeš doživotan pristup.
Šta ako želim povraćaj novca?
Zaista verujem da će ti se ovaj kurs svideti, u suprotnom ne zaslužujem tvoj novac. Samo mi pošalji e-mail u roku od 30 dana i vratiću ti novac.
Šta ako imam dodatnih pitanja?
Ukoliko imaš dodatnih pitanja, slobodno me kontaktiraj na [email protected] i javiću se prvom prilikom.

Upiši se sada!